zondag 14 mei 2017

Uitslagen Duo districts finale Lemmer

Afgelopen zaterdag vond de Duo districtsfinale plaats in Lemmer. Een finale samengevoegd met Noord, in totaal 6 deelnemende provincies.

In de eerste wedstrijd moesten Glenn en Niels in de categorie pupil 10. In deze categorie deden 26 jongens mee. Het eerste toestel was vloer. Hier waren beide heren goed gestart en scoorde Glenn zelfs de 2e score van dit toestel. Op voltige had Niels de beste score. Een goede tussen uitslag dus! Op ringen had Glenn de hoogste score en ook Niels scoorde hoog. Helaas viel Glenn bij de salto op zijn billen en haalde hier een lage score. Brug ging voor Niels helaas niet zo goed. Hij viel bij de handstand op de stok en had hier veel last van ook met rekstok. Helaas door sprong en brug geen medailles voor Niels en Glenn maar wel een knappe 7e plek voor Niels en 9e voor Glenn.

Uitslag wedstrijd 1

In tweede wedstrijd was het de beurt aan Hugo en Jop. Zij turnen in de categorie jeugd 9. De heren begonnen heel goed op vloer met scores in de 11 punten. Op voltige ging het ook goed. Hugo had een flank en een schaar toegevoegd aan zijn oefening en die lukte. Jop haalde ook zijn niveau en had de hoogste score op voltige. Ringen was voor Hugo ook heel netjes en haalde hier de 3e score. Sprong was voor beide heren prima en haalde een gemiddelde score. Brug en rekstok was voor Hugo boven verwachting en stond bij de landingen. Helaas lukte de kip bij Jop niet en samen met wat kromme benen viel de score hier wat tegen. Al met al heel tevreden geturnd en met resultaat voor Hugo een zilveren medaille!!

Uitslag wedstrijd 2

In de derde wedstrijd moest Luc in de categorie junior 1 niveau 9. In deze categorie deden 15 jongens mee. Luc ging goed op sprong, brug, voltige en rek maar maakte helaas een foutje bij ringen en op vloer lukte de salto niet. Hierdoor miste Luc een paar punten en zakte gelijk naar de 10e plek. Wel kan Luc trots zijn op podium plekken bij de voorgaande wedstrijden en een finale plaatst!

Uitslag wedstrijd 3

In de vierde wedstrijd moesten Bart, Tom en Justin. Bart en Tom werden gecoacht door David. De senioren waren helaas iets te laat waardoor de eerste toestellen snel en slordig werden geturnd en moesten tegelijk rekstok inhalen. Tom had ook zijn dag niet helemaal en haalde zijn niveau niet. Bart werd 5e en Tom 7e. Justin haalde wel zijn niveau en turnde een goede wedstrijd en werd 3e!

Uitslag wedstrijd 4Geen opmerkingen:

Een reactie posten