zaterdag 20 mei 2017

Uitslag NK 4e divisie Amsterdam

Zaterdag 20 mei 2017 kwamen 5 turners in actie tijdens het NK 4e divisie in Amsterdam.
In wedstrijd 2 moesten Niels en Glenn. Niels was vorige week nog hard op de brug gevallen in Lemmer maar kwam zeer sterk terug en turnde mooie oefeningen en ook brug ging super. Op voltige had Niels de 2e score. Hij werd totaal 6e van 29 deelnemers, een knappe prestatie.
Glenn had ook een super dag. Hij zette de hoogste score neer op vloer, 19,70 punten. Ook sprong ging een stuk beter dan vorige week en had geen stapje bij de landing. Helaas kwam Glenn 0,1 te kort voor een medaille maar werd heel knap 4e!
Uitslagen



In de 3e wedstrijd moest alleen Hugo. Hij begon op voltige heel goed. Sinds een aantal weken lukt de flank en nu in de oefening ging alles goed en haalde een record van 10,50 punten. Dat gaf een lekker gevoel voor de andere toestellen. Helaas hier en daar wat kleine stapjes maar toch heel knap een 6e plaats behaald!

Uitslagen


In de laatste wedstrijd moesten David en Bart. Ook zij begonnen op voltige heel sterk met beiden boven de 11 punten! Op brug had David de hoogste score en Bart had op sprong een van de hoogste scores. Heel netjes geturnd allebei. David werd 5e en Bart 7e van NL in hun categorie! De verschillen waren maar heel klein. Voor Bart was dit zijn laatste turnwedstrijd, veel succes met je studie en het lesgeven bij Elistha!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten