zondag 7 mei 2017

Uitslag 1/2 finale NK Hoofddorp

Wedstrijd 2

Uitslag
Toestelplekken

Jayson begon zijn halve finale met een goede voltige en ringen oefening. Hij zette daar een stabiele gemiddelde score neer. Op sprong kan Jayson normaal goed scoren maar had bij beide landingen een flinke stap waardoor hij hier wat punten liet liggen helaas. Voor brug had Jayson wat zenuwen maar liet 3 mooie handstanden zien en een + afsprong. Dit zorgde voor wat motivatie waardoor hij op rekstok de 3e score neerzette en goed is voor een toestelfinale plek! Helaas kon hij 1 punt achterstand op de rest op vloer niet meer goedmaken en miste dus op 1 punt na de meerkampfinale. Een erg leuke en spannende wedstrijd waar we met zijn allen tevreden op terug kijken.

Wedstrijd 3

Uitslag
Toestelplekken

Sim begon zijn wedstrijd gelijk op een voor hem belangrijk toestel, vloer. Daar was wat te behalen. Ondanks zijn zere knie van de val in de training wist Sim toch goed te turnen en haalde hier de gedeelde eerste score. Goed voor een toestelfinaleplek!
Voltige en ringen gingen ook boven verwachting: 10.25 en 11.25 zijn mooie scores voor keuze oefenstof. Toen kwam sprong. In de training voor het eerst overslag salto gedaan op een dikke mat en ook hier wilde Sim een finale plek halen. Eerst een nette overslag en bij de tweede de overslag salto! Gelukkig ging deze erg goed en wist Sim ook hier een finale plek te halen!
Samen met een hoge score op brug en rek werd Sim 6e in het eindklassement en haalde voor het eerst een meerkamp finale plek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten