maandag 21 januari 2013

1/4 finale District en oefenwedstrijd 2e/3e divisie

In de ochtend was het de beurt aan Adrian en Steven, beiden Jeugd niveau 10. Voor hen was het de eerste wedstrijd in de keuzeoefenstof en voor Steven zelfs de eerste turnwedstrijd. Beide heren waren daardoor wel wat zenuwachtig. Ook door het missen van wat trainingen door nevenactiviteiten waren de heren minimaal voorbereid. Ondanks dat toch een heel behoorlijke wedstrijd gedraaid. Adrian 10e en Steven 14e van de 18 deelnemers.

Video Adrian: https://www.youtube.com/watch?v=pUUUdBJFHE4

 In de tweede wedstrijd waren Tom, Max (5e divisie) en Melvin, Bart en Stijn (4e divisie) aan de beurt. Melvin is met een stabiele wedstrijd 2e geworden. Tom eigenlijk 3e maar omdat er een groep was samengevoegd uiteindelijk 4e. De heren hebben op niveau gepresteerd. Komende periode hard er tegenaan om netheid te verbeteren en eisen te halen. 



In de derde wedstrijd moesten de heren die turnen in het landelijke systeem. David en Roy deden niet mee met de oefenwedstrijd maar Danny, Lennart en Corne hadden er zin in. De heren lieten zien dat ze ook dit jaar weer zeer stabiele oefeningen kunnen turnen en hebben veel motivatie opgedaan voor het komende wedstrijd seizoen. Danny voor het eerst in de 2e divisie zilver. Nog goed kijken naar de eisen en dan moet het goed komen. Corne na hard trainen verdiend voor het eerst op het podium, brons. Lennart gedeeld 1e geworden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten