zondag 27 januari 2013

1/2 finale voorgeschreven oefenstof Duiven

De tweede wedstrijd voor de jongens in de voorgeschreven oefenstof. Een krappe maand later dan de vorige wedstrijd waarin ook de vakantie viel. Ondanks dat hebben de jongens zich knap verbeterd en wisten ze ook beter waarop ze konden oefenen.

Niels haalde op voltige het hoogste cijfer en stond bijna de hele wedstrijd bovenaan, maar door een val op de rekstok toch een heel punt laten liggen. Toch weer keurig op de tweede plaats geĆ«indigd. Noah-Dean heeft zich vooral op brug en rek uitstekend verbeterd en haalde daar knap de tweede score. Hij werd 3e en haalde daarmee zijn eerste medaille!
Bart O. scoorde op ringen het hoogste cijfer en heeft ook deze wedstrijd verbeterd. Als hij niet 2x op zijn billen was gevallen had hij misschien voor het podium meegedaan.

Bij de instappers had Johan de begeleiding op zich genomen! Taake was een dag eerder nog ziek maar had goed geslapen. Waarschijnlijk nog niet helemaal fit en bij de les want er zaten nog kleine foutjes in de oefening. Bart S. had zich goed verbeterd maar de concurrentie in de groep is enorm waardoor er voor Taake en Bart geen doorstroming is naar de finale.

Wilmar knokte zich naar de 10e plaats en is daarmee geplaatst voor de finale in Rijssen. Wilmar mag samen met Noah-Dean en Niels strijden om wie de beste is van Oost-Nederland in hun categorie.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten