dinsdag 30 januari 2018

Uitslag 2e PW en districtskampioenschap 2e en 3e divisie OOST

Zaterdag 27 januari 2018 hadden maar liefst 13 jongens van GV Elistha hun turnwedstrijd in Doetinchem. Voor de jongens met verplichte oefenstof ging het om een plaatsing voor het voortraject voor het NK turnen. De jongens met keuze oefenstof hadden een districtskampioenschap en daarmee ook een oefenwedstrijd voor het voortraject voor het NK turnen.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Frits, Sven, Giel, Mats, Milan, Siem en Koert. Frits bewees dat hij zijn niveau goed beheerst en kwam net als de vorige wedstrijd op de 3e plek! Koert werd 7e, Sven 12e, Siem 13e, Milan 19e, Giel 25e en Mats 37e. Voor Giel en Mats is dit hun eerste seizoen en mogen volgend jaar opnieuw dit niveau turnen.

Uitslag
Doorstroming niveau 17 (Frits, Koert, Sven en Siem)
In de tweede wedstrijd moesten Jayson en Zeno. Jayson turnde 3e divisie en Zeno 2e divisie, maar gelukkig zaten ze in hetzelfde groepje waardoor ze heel gezellig met elkaar konden turnen. Jayson had helaas wel een mindere wedstrijd dan de vorige keer en werd 11e vd 28. Zeno turnde een veel betere wedstrijd dan de vorige keer en liet vooral op voltige een mooie oefening zien. Hij werd 3e van de 5.

Uitslag
Doorstroming niveau 14 (Zeno)
Doorstroming niveau 15 (Jayson)In de derde wedstrijd zaten Hugo, Luka, Dave en Sim. Voor Luka de eerste wedstrijd in de 3e divisie en dat ging heel goed. Helaas op sprong en rek een klein foutje waardoor het podium uit zicht verdween en werd 6e. Hugo op brug de hoogste score maar maakte helaas ook op rek een klein foutje en werd 4e. Op naar de voorrondes voor het NK.
Voor Sim en Dave was de concurrentie erg sterk. Er werd flink gereusd en salto's gesprongen in hun niveau. Sim kan daar normaal aan tippen maar ging helaas door zijn enkel bij dubbel salto uit ringen en moest daarna stoppen. Daardoor werd Sim laatste. Dave werd 7e!

Uitslagen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten