zondag 11 juni 2017

NK 3e divisie Waalwijk

Zaterdag 10 juni 2017 moest Sim zijn meerkamp finale turnen in de 3e divisie. Sim begon heel sterk op brug en rek en liet geen punten liggen. Op vloer scoorde hij het hoogst! Daardoor kwam er een goed gevoel en op voltige ging het met 11 punten ook goed! Na ringen stond Sim op een gedeelde 2e plek. Bij het inturnen op sprong ging het 2x goed maar helaas tijdens de wedstrijd gevallen. Daardoor zakte Sim naar een 5e plek! Helaas maar ook dit is een enorme prestatie om trost op te zijn.


Zondag waren de toestelfinales. In de eerste wedstrijd moest Jayson alleen op rekstok. Jayson had blijkbaar een goede dag want hij bleef heel rustig tijdens het wachten en zowel met inturnen als met de wedstrijd turnde hij heel netjes! Dit was goed voor een zilveren medaille!!

In de tweede wedstrijd moest Sim op vloer en sprong. Sim heeft al vaker in de NK finale gestaan maar telkens greep hij naast een medaille. De zenuwen waren er daarom niet minder om maar gelukkig had ook Sim een super dag en pakte het Goud op vloer en daarna ook nog zilver op sprong!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten