zondag 19 maart 2017

Districstfinale 2017 Putten

Zaterdag 18 maart 2017 was de districtsfinale in Putten. Elistha was goed vertegenwoordigd, er deden 4 jongens mee in de categorie instap 12 en pupil 11. Johan, Carmen en Carla waren mee als jury en Peter en Nicole als trainer. 

De jongens lieten zien dat ze terecht in de finale stonden en lieten mooie oefeningen zien. Siem liet zien dat hij heel goed kan turnen op voltige en rekstok, en werd daar 2e en 3e. In de totaal uitslag kwam hij op een 9e plek. Daar kan hij in zijn eerste turnseizoen trots op zijn.
Thijmen werd 3e op voltige en rekstok en 2e op ringen. Samen met goede andere scores kwam hij op het podium en haalde het ZILVER!
Anthony turnde dit jaar voor het eerst namens Elistha. Het was even wennen maar toch heel knap in de finale gekomen. Op rekstok haalde hij 2e score. Totaal werd hij met maar 0,9 verschil 5e!
Rens zette de 2e score neer op voltige en 3e op sprong. Hij haalde helaas 0,3 punten te weinig voor de eerste plek en werd heel knap 4! Hiermee haalde hij het brons want er was een gedeelde eerste plek!

Uitslagen baan 2


Geen opmerkingen:

Een reactie posten