maandag 8 februari 2016

Uitslag Varsseveld


In de eerste wedstrijd waren de mannen van niveau pupil 10 aan de beurt. Met een grote groep van 34 jongens en 15 finale plekken was het pittig turnen. Op voltige waren de mannen goed begonnen. Veel individuele verbeteringen en Job haalde zelfs de 3e score op dit toestel. Op ringen werd er streng gelet op een goede steunzwaai en hoeksteun. Hierdoor vielen de scores op dit toestel wat tegen. Verder hebben de heren  keurig geturnd maar vaak nog niet moeilijk genoeg. Op rekstok haalde Brian nog heel knap de 5e score maar helaas was dit niet genoeg voor een plaats in de meerkampfinale. Over de toestelfinale is nu nog niets bekend.

Uitslag: Zino 18, Jop 21, Brian 22, Bart 27.
In deze wedstrijd was alleen Luc op niveau 9. Luc zat in een groep met 33 jongens en haalde knap de 12e plek en plaatste zich hiermee in de finale! 


In deze wedstrijd zaten Justin, Tom en David. Justin turnde 5 toestellen vanwege een enkel blessure en kon zich helaas ook niet plaatsen. Wel haalde Justin de 5e plek op voltige en de 3e plek op rekstok dus voor Justin toestelfinale. 
Tom en David zaten samen met bekende turnder Stefan Vliek met 3 jongens in de categorie senior niveau 6. David werd eerste, Tom tweede en Stefan 3e. Hiermee hebben ze alle drie een finaleplek gehaald. Op naar de landelijke finale, waar er wel een pittige concurrentiestrijd is.Geen opmerkingen:

Een reactie posten