zondag 1 februari 2015

1/4 finale 4e en 5e divisie Beekbergen

Afgelopen zaterdag waren er voor de heren van Elistha 4 wedstrijdrondes. In de eerste wedstrijd was het de beurt aan de categorie pupil niveau 10. Hierin zaten Tias, Zino en Job. Voor hen was het de eerste wedstrijd in dit niveau. Ondanks dat de concurrentie zeer sterk was lieten de jongens zien dat ze hun oefeningen goed wisten uit te turnen. Helaas had Job last van een blaar en werd 31, Zino werd 25 en Tias 7e. Op naar 14 maart in Winterswijk!

Foto's van Erwin Eikholt

In de tweede wedstrijd waren Delano en Luc aan de beurt. Beiden voor het eerst keuze oefenstof in niveau Jeugd 9. Beide heren hadden blijkbaar een topdag. Luc haalde voor eerst zijn kip aan de hoge brug. En met een mooi cijfer voor voltige werd hij knap 13e van de 29. Delano liet zien dat hij alle elementen beheerst. Met het hoogste cijfer op voltige werd Delano 1e. Gefeliciteerd!


In de derde wedstrijd waren Justin en Tom aan de beurt. 
Justin had 5 keurige oefeningen en zelfs het hoogste cijfer op rekstok. Helaas lukte de stille kip en de salto op brug niet. Hij werd daardoor 8e. Tom had 2 tegenstanders. Toch was het hem gelukt om deze achter zich te laten en haalde GOUD. Ondanks een grote blaar toch op karakter doorgeturnd! 

  In de vierde wedstrijd moesten Steven, Bart en Stijn.
Steven is later begonnen met turnen maar laat zien dat hij alle elementen al beheerst. Nu nog zaak om ze wat netter te krijgen en dan zit er zeker een finale plaatst in! Uitslag: 8e.
Bart en Stijn turnen al wat langer. Ook zij lieten mooie oefeningen zien. Stijn maakte helaas een foutje op voltige en werd 5e. Bart had de hoogste score op vloer en turnde voor de rest heel stabiel en werd daardoor knap 2e! Op naar de finale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten