zondag 18 januari 2015

Districtskampioenschap 2e en 3e divisie Nijverdal

Afgelopen zaterdag was er de oefenwedstrijd voor de landelijke turners. In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Instap 11 (Noah-Dean, Niels, Banyawit en Zeno) en Instap 10 (Figo). 
Figo liet zien dat hij goed mee kon komen in de 2e divisie. Komende 2 jaar de oefening wat moeilijker maken en dan zit er misschien een podiumplaats in!
Noah-Dean en Zeno hadden helaas wat last van blaren maar turnde een uitstekende wedstrijd. Niels en Banyawit hadden duidelijk een goede turndag. Banyawit werd knap 2e en Niels 4e! Dit geeft goede hoop voor de 1/8 finale.

In de tweede wedstrijd was Hugo aan de beurt. Voor hem geldt het zelfde als voor Figo. Heel knap staande gehouden en komende 2 jaar de oefening moeilijker maken! Zeer nette en keurige wedstrijd geturnd. 

In de derde wedstrijd was het de beurt aan Dave, Erol, Sim, Leon en Sander. Voor Dave was het de eerste keer in de 3e divisie en liet zien dat hij makkelijk mee kon komen! Verder hebben alle vijf laten zien dat ze hard hebben gewerkt en haalden bijna alle structuurgroepen! Hier en daar nog wat puntjes op de i en dan zijn er absoluut medaille kansen.

In wedstrijd vier waren zowel trainers als jury wat moe aan het worden. Gelukkig was het de beurt aan de ervaren turners en met veel lol en zelfstandigheid werd er een goede wedstrijd geturnd. Heel knap een medaille voor Corne, Danny, Melvin en David. 

Voor uitslagen: oost.kngu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten